Om oss

Jag är en serieentreprenör som alltid haft ett stort intresse för form och färg och inte minst inredning på olika sätt Jag gillar allt från antikviteter, loppisfynd till nya trendiga möbler gärna i en kombination. Jag driver flera bolag, bl a detta men även digital marknadsföringsbyrå, Marketinghouse och familjen har även fem andra bolag. 

Ordning och reda - ger bättre hemmaro och arbetsro
Från att som ung inte alltid ha haft särskild ordning och reda hemma till att jag för några år sedan (i en rätt stressig period med barn, familj och företagande), upptäckte hur otroligt inspirerande, roligt och avkopplande det var för mig att få rensa upp, rensa ut, organisera, och få ordning genom att sätta ihop saker på ett kreativt stilfullt sätt gav mig nåt slags ”egen mindfulness”. men lätt hittat sätt. Sen har jag i alla år varit näst intill fixerad vid ”walk-in-closets” och haft det som ett långsiktigt livsmål att en gång själv få designa min egen.

En flytt med familjen, barn som växt upp och flytt av företagets kontor några ggr och bidrog också till rejäla utrensningar och ny ordning och reda. Jag kände hur viktigt t. ex arbetsmiljön (både på jobbkontoren och hemmakontoren) är runt omkring mig för att jag ska känna kreativiteten flöda, och kunna arbeta på ett effektivt och roligt sätt. Det påverkade mig mer och mer. Och att idag kunna inspirera och hjälpa andra växte fram som en affärsidé.

Lanserar en webbhop i januari 2020
Nu lanserar jag inom kort även en webbshop med smarta förvaringar, för resan, väskor och för hemmet. 
Anmäl dig här för att få information när webbplatsen öppnar.

Läs mer om våra tjänster gör du här

 

Behov av att rensa ut
Pandemin har ju för mig som som säkert för många andra och även dig kanske har gjort att man arbetar mer hemifrån. Och i vissa perioder är hela familjen hemma och jobbar och barnen pluggar på distans.
För mig innebar det att jag började tokorganisera allt och hemma och på vårt landställe. Sen handlar det nog om att rensa ut och inte ha så himla mycket av allt, successivt trappa ner på allt man samlat på sig. För när man har den där ordningen man bara ser i vackra Instagramflöden, så känns det konstigt nog, i alla fall för mig, mer trivsamt och luftigt. Jag visste nog inte att jag hade det i mig när jag började organisera våra hem och kontor, och att jag känner sådant lugn över att ha saker i harmoni. Färg, form, inredning och mitt stora intresse för paketinslagning har nog gjort att jag älskar allt från gamla hattaskar, korgar, presentaskar, lådor, förvaringsboxar etc. Så för mig skapar det en lugn harmoni att få göra detta. Så nu har verksamheten utvecklats till att bli en ordningskonsult.

Vill gärna inspirera och hjälpa andra
För mig är det lika roligt att kunna hjälpa andra med detta (som inte har tid, lust eller kunskap), att också få ordning och reda i sina gömmor, skrymslen, skåp, garderober etc. Inga projekt är för små, ibland kanske det bara innebär lite råd och stöd till att du själv organiserar om. En del kan nog tycka att det känns jobbigt att en främmande person är inne och ”rotar” i deras röra” men så ä det inte. Se oss ordningskonsulter som din egen PT, ordningsPT, att ha någon som kanske hjälper en att slänga eller skänka ”nostalgi-saker” som hängt med i många år men aldrig används eller efterfrågas.

Sedan jag startade ursprungliga Surprisehouse (paketinslagningstjänster och pysselbutiker), så har kärleken till lådor, hattaskar, allt som man kan skapa förvaring av funnits så länge jag kan minnas. Intresset för att använda dessa för att skapa fina inredningar samt ordning i garderober, förråd, garage, skafferier, kylskåp, badrum, barnrum, bibliotek har växt fram. Och med de kurser och certifieringar jag nu tagit och fått kunskapen har detta växt fram som tjänster att erbjuda både privatpersoner och företag.