Våra tjänster

Drömmer du om att ha ordning och reda hemma eller i kontorsutrymmena men inte har varken tid, kunskap eller energi att ta tag i det? Då har du kommit rätt. Vi vet hur det känns, vi har själva varit där och i takt med livets olika skeenden så är det andra saker som tar ens tid än att ha det där perfekta Sköna Hem-hemmet även på insidan av alla förråd, utrymmen etc.

Vi som kallas för ordningskonsulter, finns där för dig, i allt från små projekt till större. Inga projekt är för små, det kan t o m vara bättre att börja med små projekt för att sedan ta sig an lite mer krävande. Och att ta hjälp av någon utomstående professionell persom kan också vara det startskottet som krävs för att få klart på olika ”surdegar i hemmet”, som många har, eller hur eller kanske tycker du helt enkelt att det är svårt att ”se” vad som behöver göras och hur. Vi hjälper både privatperson och företag att organisera och bringa ordning i olika typer av utrymmen i hemmet eller på kontoret.

Vi erbjuder både engångsuppdrag (projekt men även t. ex prenumerationstjänst som innebär att vi följer upp sådana delar vi gjort ”garderobsuppfräschning, uppdatering av tidigare projekt etc.
Varje projekt är unikt och kräver olika typer av hjälp.

 

För privatpersoner

Vi erbjuder att komma hem till er och organisera allt från hemmakontor, till skafferier, garderober, barnrum, garage, badrum, tvättstugor etc. Vi kan t o m hjälpa er att strukturera upp foton, teckningar, leksaker, hobbymaterial, papper, mm. Har du ett utrymme, projekt eller rum du vill få hjälp med tveka inte att höra av dig. Dessutom är de flesta uppdrag godkända för RUT-avdrag (ej materialet).

Det är viktigt att du känner dig trygg, vi dömer aldrig utan är här för att hjälpa dig få ordning i ett utrymme, rum etc.

Videochat-service - För dig som vill ha tips & råd och lite hjälp i ett eget projekt. Innebär minimum 1 timmes rådgivning för dig som vill få råd kring ett eget projekt och tips för att slutföra ett eget projekt eller för dig som har en liten mindre budget. Inkluderar videochat face-to-face där vi erbjuder tips och råd kring organisation, tips på material, förvaring, och placering av saker m.m.

 

För företag

Detta med att ha ordning och reda i utrymmen, förråd, kök, badrum, förråd etc på företaget är inte så dumt. Många känner inte till att man kan ta hjälp av oss som ordningskonsulter. Vi hjälper er att skapa ordning och reda i förråd, printrum, gemensamma köksutrymmen etc. T ex vid inflyttningar i nya lokaler kan det vara bra att anlita oss så att det blir ordning och reda från början. Ex på övriga projekt vi kan hjälpa dig med:

  • Packa och packa upp garderober och kläder vid utflytt
  • Organisera foton, barnens teckningar, pyssel, hobbysaker, musiksamlingar
  • Arrangera hjälp för att boka och hämta oönskade saker
  • Boka och se till att få iväg skräp och skrymmande saker
  • Garderobsgenomgångar, t ex per vecka, månad eller säsongsvis