Produkter vi rekommenderar

Det finns så många bra produkter på marknaden både i fysiska butiker här i Sverige men även online. Här har vi tagit fram ett antal produkter inom olika produktområden som vi själva använder och verkligen rekommenderar.

Klicka gärna runt på våra Produktområden och produkter (när du klickar på en produkt kan du se vilka online-butiker som har dessa och därefter klickar vidare direkt till den. Bl a samarbetar vi med Amazon.

Smart förvaring i köksskåp

När det gäller förvaring i kök menar vi både sådana förvaringslösningar som gör att du kan ha ordning på saker, som bestick, glas, handdukar etc. Men även sådana förvaringslådor som passar för olika typer av torrvaror (mest), lådor, burkar, flaskor, i plast med lock. Klicka på nån av bilderna nedan så kommer du direkt till Amazons utbud där du kan beställa det du önskar.

Förvaringslådor

Förvaring av torrvaror

Detta är kanske ett av de lättaste sakerna att börja med när det gäller att organisera i ditt kök. Att samla torrvaror av olika slag i plastburkar med lock. Och att sen sätta på en etikett gör att det känns väldigt organiserat och lätt att hitta i ditt skåp eller skafferi.

Smart Garderobsförvaring