Sve Eng

Kurser för privatpersoner i olika kreativa kurser

Vill du lära dig hur man slår in vackra paket?
Då är det här kurserna för dig. Vi går igenom grunderna i hur man slår in olika saker, hur man måttar papper så det räcker längre, kul med snören, dekorationer av spill m m. Slutligen går vi igenom olika tekniker för olika former såsom flaskor, böcker, ljus, mjuka saker. Vi lär även ut materialkunskap och under kursen får ni pröva att arbeta i en mängd olika material. Det finns i dagsläget steg 1,2,3 och dekrationerskurser att anmäla sig till.

Vill du lära dig kortmakeri eller grunderna i scrapbooking
Vi håller också kurser i hur du gör egna stämplade kort och grunderna i s k scrapbooking (personligt utformade fotoalbum). Detta är utmärkta kompletterande kurser till presentinslagningskurserna men kan du kan absolut gå dem separat. Läs mer under Kursinnehåll

Större sällskap kan boka en egen kväll...
Är ni en grupp på fem personer eller fler? (Max 15 personer) Boka gärna en egen kväll. Särskilt lämpligt för möhippor, svensexor, tjejgäng, nätverk, företag och kundevent. Vi har jättefina utbildningslokaler vid Stureplan i Stockholm men kommer också gärna ut till dig/er/företaget och håller kursen.

Datum, tider och pris?
Ring eller skicka ett epostmeddelande eller se vårt Kalendarium för aktuella datum, tider och priser.  Våra presentinslagningskurser varar i ca 2,5 timmar och kortmakeri och scrapbookingkurserna i 3 timmar. Vi håller löpande öppna kurser i Stockholm och även i Malmö och Göteborg ett par gånger per termin men kan komma till andra orter också. Håll utkik på Kalendariet för andra orter. Minimiantal för att hålla kurser på andra orter är 10 personer.

Vill du/ni anmäla dig/er?
Du anmäler dig genom att ringa eller e-posta oss. Om du väljer att eposta vill vi ha ditt för- och efternamn, ev företag, epost och telefonnummer.

Kontakta oss lättast
Surprisehouse, Döbelnsgatan 65, 113 52 Stockholm
Tel: 0709-16 93 00, Epost: info@surprisehouse.se

 

>