Sve Eng

Om oss

Vilka är vi?
Surprisehouse är ett företag som erbjuder produkter och tjänster inom presentinslagning, scrapbooking och kortmakeri till privatpersoner och företag.

Vi är det enda företaget i Sverige som erbjuder olika former av kurser och utbildningar i professionell presentinslagninginslagning. Vi säljer dessutom material för presentinslagning. Vi är också grossister på presentpapper, snören, sidenband och presentaskar.

För företag
För företag hjälper vi gärna till att slå in ett större antal presenter och har även ett Consierge koncept där vi ordnar gåvan, slår in och levererar.

Genom våra utbildningar till butiker ger vi förutsättningar för er att öka försäljningen genom ett av marknadens bästa marknadföringskoncept - att erbjuda sina kunder vackra paket.

Ladda ner vår folder

Kort historik

Surprisehouse startades 2002 av Annica Thorberg under hennes föräldraledighet. Redan från starten var företaget inriktat på relationsmarknadsföring, kundvård/personalvård och kommunikation. Namnet Surprisehouse kommer av att bolaget är ett "överraskningshus".

Sedan starten har företaget expanderat och lanserat nya tjänster men den röda tråden är alltid presentinslagning, personliga kort och scrapbooking. Under 2007 - 2009 hade vi butiker i Stockholm och Göteborg som tyvärr inte finns kvar längre.
Är du som privatperson intresserad av att t ex köpa papper av oss kontakta Annica Thorberg 0709-169300 för mer information.

Affärsidé

Vi är ett kompetensföretag inom presentinslagning och vackra paket som genom butiker, webb och andra kanaler vill lära alla att ge bort en gåva är som att ge bort en del av sitt hjärta.

>